Bloemenhuis Ixora Lommel
Klik hier en bestel je bloemen online

Rouwstukken

Bloemen worden bij verschillende gelegenheden in het leven geschonken, zo ook wanneer iemand komt te overlijden. In tijden van verlies en rouw zijn sommige emoties makkelijker uit te drukken met bloemen. Met rouwbloemen kunt u iemand een hart onder de riem steken en laten voelen dat ze er niet alleen voor staan.

Wij verzorgen met onze handgemaakte rouwstukken, rouwarrangementen en rouwboeketten van de beste kwaliteit een waardig afscheid van uw dierbare. Indien gewenst voorzien wij een graflint met tekst naar keuze. Bij de samenstelling kunnen we rekening houden met de symbolische betekenis van een bepaalde bloem, maar net zo vaak verwerken we de lievelingsbloemen van de overledene.

Hieronder kunt u een beknopt overzicht terugvinden van de mogelijkheden. Heeft u een verzoek voor speciale rouwbloemen of wenst u een andere combinatie, neem dan contact met ons op. We bekijken samen de mogelijkheden om aan uw wensen te kunnen voldoen en zullen zoals steeds uw rouwbloemen met uiterste zorg samenstellen.

Afbeeldingen


 
 

1 2 3 4 5  ... 
valentijn beursaankleding opening zaak doopfeest halloween persvoorstelling kerstmis communies relatiegeschenken trouwen bedrijfsfeest afscheid begrafenis lentefeest verjaardag geboorte huwelijk communiefeest moederdag pensionering bedrijfsopening housewarming toonzaal receptie opendeurdagen oudjaar klantenonvangst secretaressedag advent trouwfeest verhuis pasen grootmoederdag einde schooljaar ziekendag dag van de klant allerheiligen allerzielen nieuwjaar